BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »
A fejlécet nagyon szépen köszönöm Mesi28-nak! Millió puszi érte :)

2011. március 16., szerda

Díjak és egy kevés kulisszatitok :)

Halihoo!

Remélem már mind izgatottan várjátok az utolsó fejezetet. :D De sajnos, amíg így állunk a komik terén, addig nem valószínű, hogy szombaton meg is kapjátok.

Azért, hogy megnyugtassam a kedélyeket, elárulok egy aprócska kis titkot. Eszembe sem jutott hármas szerelmi szálat kialakítani. Én személy szerint ezt gyűlöltem, de mivel most Caroline kikerül a képből, így kellett egy biztos támaszt találnom. Szóval aki attól fél, hogy majd Jacob bekavar, az megnyugodhat.
 Valaki más mozgatja hátulról a szálakat XD...de erről természetesen nem beszélhetek. Azért remélem sikerült most egy kicsit felkeltenem az érdeklődéseteket!


És még nagyon szeretném megköszönni Krisznek a díjakat. Nagyon jól esik, hogy érdemesnek találsz arra, hogy nekem ítéld meg, jobban mondva az írásomnak. 

Your blog is the best!



I love Blog!!!! (L)



És még harmadikként ismét megkaptam a Liebster Blog díjat, amit már nem tennék ki mégegyszer, de nagyon hálás vagyok érte. 
Rólam azt hiszem már minden lehetséges dolgot tudtok, így ezt a részt is ugornám.


Akiknek tovább küldöm!


Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire nagyszerű író palánták is ők! És még nagyon sok mindenkit ki tudnék emelni, akiket imádok, de ezzel gondolom sokan vagyunk így. Csak azt tudom még mondani, hogy szerintem nagyon sokat veszít az, aki nem akarja megismerni őket!

Ezer köszönet Krisznek még egyszer!
Puszi mindenkinek!
Anita

2 megjegyzés:

Krisz írta...

Szia!

Nagyon szívesen a díjakat, örülök, hogy ennyire örülsz nekik! :)

További sok sikert és ihletet kívánok! :)

Pusz, Krisz

Névtelen írta...

Szia!!!
Mondhatom szép még jobban felcsigázod az amúgy is nyugtalan népet az olvasókat!!!!
Amúgy gratula a díjhoz!!:))
Melinda